Gündem

Philips Kahve Makinesi Cancelling Hatası ve Çözümü

Philips kahve makinelerinde en sık görülen hatalardan birisi olan Cancelling ile ilgili kesin çözüm yöntemlerini aktaracağız.

Özellikle Philips EP2220, EP2231, EP3246, EP4346, EP5443 ve EP5447 modellerinde sıkça karşımıza çıkan Cancelling hatası nedeniyle kahve çeşitlerini yapmamızı engellemektedir. Bu hatanın birkaç çözümü bulunmaktadır.

  1. İlk olarak Cancelling hatası ile karşılaşıyorsanız bunun sebebi öğütülmüş kahve döktüğünüz alanın tıkanmış olmasıdır. Çay kaşığı ile bu alanı açmayı deneyebilirsiniz.
  2. Çözüm yöntemi ise cihazın su doldurma aparatını çıkartın. Sonrasında ise burada bulunan kapağı açarak içerisinde yer alan kahvenin filtreleme kısmını çıkartıp ılık su altında temizleyin. Ardından ise parçayı çıkardığınız alanı da hafif nemli bir bez ile temizleyin. Sonrasında ise gerekli bölümleri yağlayarak tekrar cihazınıza takın.
İlginizi Çekebilir!!!  8 Şubat Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Cancelling hatasının çıkmasındaki en önemli neden ise öğütülmüş kahve kullanımıdır. Her kahve hazırladığınızda 1 kaşık kahveyi ilgili alana dökün. Eğer bir kaşıktan fazla öğütülmüş kahve atarsanız, o bölüm tıkanacağından dolayı Cancelling hatası verecektir.

Philips kahve makinesinin temizliği, nasıl ve hangi kısımların yağlanacağı ve parçaların nasıl takılıp çıkartılacağı ile ilgili detaylı bilgiyi alttaki videodan bulabilirsiniz. Eğer farklı sorularınız var ise alt taraftaki yorum alanından bizlere sorabilirsiniz.

YouTube video

Rate this post

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
1